zaterdag 18 juli 2009

Hoop is veel beter dan twijfel

Als je je fortuin wilt vinden, kun je twijfelen of dat wel lukt. Misschien vind je het moeilijk om je voor te stellen dat je nu al rijk bent en laat je de twijfel toe. Veel makkelijker is het om gewoon te hopen op welvaart. Als je hoopt rijk te worden, kun je je best goed voorstellen hoe het zal zijn om rijk en welvarend te zijn. Twijfel is negatief en hoop is positief. Volg de link voor een vido van Abraham, waarin Esther Hicks het over dit onderwerp heeft. Het is zeer inspirerend.

http://www.moneyandthelawofattraction.com/Aligning_With_Your_.html

donderdag 16 juli 2009

Quote van Abraham 17 juli 2009

De Quote van Abraham van vandaag is, vrij vertaald:

De mate van succes in het leven gaat niet over dingen, geld of materie. Het heeft absoluut alleen maar te maken met de hoeveelheid plezier die je voelt.
Abraham

maandag 13 juli 2009

Ambitie. Doelen Bereiken

3. Ambities´

Misschien wil je bepaalde doelen bereiken omdat je hoge ambities hebt. Je wilt in je baan of je onderneming succesvol zijn. Je wilt beroemd worden als muzikant of als artiest of kunstenaar. Je wilt de top bereiken en misschien wel stinkend rijk worden.

Wat kun je doen!
1. Passie is het belangrijkste. Belangrijk is waar liggen jouw interesses? Wat lees je op het internet welke weblogs? Wat doe je graag. Maar eigenlijk. Wat is je passie? Het is het allerbelangrijkst dat je je passie vindt. Het maakt niet uit op welk gebied dat is. Zorg dat je aan de top komt op jouw gebied. Aan de top valt altijd geld te verdienen.
2. Werk dan doelgericht. Stel je doelen en wijk er niet van af. Belangrijk: geef nooit op. Je kunt je doelen bijstellen en je kunt de manieren veranderen waarop je je doelen wilt bereiken. Maar verlies je uiteindelijk doel nooit uit het oog! En geef nooit op!
3. Zelfvertrouwen. Een eigenschap van miljonairs is een groot zelfvertrouwen. Je kunt zelfvertrouwen verkrijgen door een absolute expert op jouw gebied te worden. Ga problemen niet uit de weg. Door problemen op te lossen krijg je ervaring en weer meer zelfvertrouwen.
4. Eigenwijs zijn. Trek je eigen plan. Laat je niet van de wijs brengen door wat mensen zeggen. De meeste miljonairs gingen volkomen hun eigen gangbij het bereiken van hun doelen.
5. Hard werken. .Dit behoeft geen uitleg. Miljonairs werken hard. Het gros van de miljonairs is selfmade.
6. Zuinig zijn. Door hard te werken en zuinig te zijn verkrijg je geld. Het oude gezegde: Zuinigheid met vlijt bouwt huizen als kastelen. Ofwel; gewoon Calvinistisch gedrag.

Doe zoveel mogelijk als miljonairs:
1. Leef onder je stand. Als je onder je stand leeft houd je vanzelf geld over. Bewoon een gewoon huis, met gewone buren, met een gewone auto. Je zult minder snel inde verleiding komen om ook zo’n mooie auto of tuin of inrichting te nemen.
2. Beteed veel tijd aan je financiële planning. Miljonairs besteden twee keer zo veel tijd aan financiële planning dan anderen.
3. Word financieel onafhankelijk. Miljonairs vinden financiële onafhankelijkheid belangrijker dan een hoge sociale status.
4. Miljonairs werden niet financieel onderhouden door hun ouders. Ze moesten al vroeg voor hun eigen inkomen zorgen.

Meer Lezen?

http://netto.tijd.be/actua/rijk_en_beroemd/7_eigenschappen_van_miljonairs.8186946-1622.art

http://www.psychologieenbeleggen.nl/2008/02/vijf-eigenschappen-van-mensen-die-succesvol-vermogen-opbouwen

http://netwerkmarketing.nieuwslog.nl/article/netwerkmarketing_70464/3_Lessen_van_een_Multimiljonair.html?www&txtSearch=miljonair