zondag 23 augustus 2009

Quote van Abraham 23 augustus 2009

Wat je doet is minimaal in vergelijking met wat je verkiest te denken, want je vibratie is zo veel krachtiger en zo veel belangrijker.

Ik denk dat heel veel mensen, zelfs mensen die al lang met The Secret bezig zijn, dit nog niet helemaal doorhebben.
Het gaat om je gedachten en je goede gevoelens daarbij.

Eigenlijk zijn we nog heel onderontwikkeld als we onze geachten en emoties maar laten gaan. We kunnen gedachten en emoties zelf in de hand houden.

Als je dat nog moeilijk vindt, ga dan eens op zoek naar meditatiecursussen, doe aan emotioneel evenwicht, of EFT. Leer technieken om negatieve emoties los te laten. Bijvoorbeeld IRT (Istant Release Techniek) of doe een cursus NLP(Neuro Linguïstisch Programmeren)

In mijn ebook ZonderGekheid ( www.zondergekheid.nl) kom je veel van deze technieken en oefeningen tegen. Voorbeeld van een paar oefeningen vind je hier:
www.zondergekheid.nl/zelfvertrouwen.htm

vrijdag 21 augustus 2009

Wensen


Een voorbeeld van een wens

Zou het niet mooi zijn als ik een zeilboot had? Een zeilboot met een goede motor erbij, zodat ik ook zonder wind op de motor kan varen. Ik zou dan door heel Nederland mijn familie en vrienden op gaan zoeken met mijn boot. Naar Naarden zou ik varen, familie opzoeken, in Urk zou ik overnachten en dan naar Friesland varen. Mijn vrienden zijn blij me weer te zien. Soms neem ik vrienden mee om een dagje te gaan zeilen. Ik steek van Lemmer over naar Enkhuizen. We gaan weer in de gezellige gemeentehaven liggen en maken nieuwe vrienden. Via de staande masten route varen we dan naar Zeeland. Ik zal me gelukkig voelen als ik de wind door mijn haren voel, als ik de boeg van het schip door de golven hoor klieven en wat fijn is het om de zilte zeelucht in Zeeland weer te ruiken. Wat zou het fijn fijn om door mooie stadjes als Zierikzee te dwalen, wat zou ik er van genieten--Om niet te vergeten de verse mosselen,die zojuist met de mosselschepen aangekomen zijn op een terrasje te proeven. Heerlijk!

Het wordt beter en beter

1. Schrijf je wens op

2. Schrijf alle positieve aspecten op die je maar kunt bedenken die je ten deel vallen als deze wens uit zou komen.

3. Stel je voor hoe fantastisch je zult voelen zodra je wens uitkomt.

Begin nu met deze wens overal te vertellen, inclusief de positieve aspecten en hoe fantastisch jij je zult voelen.

Bijvoorbeeld: Zou het niet mooi zijn als -- Ik zou zo blij zijn als-- Ik stel me voor dat als---

Iedere keer als je je verhaal vertelt hoe beter je je voelt en hoe beter de details in je leven worden, hoe beter het wordt en hoe beter het wordt.

Geïnspireerd door de quote van Abraham:


Begin telling the story of your desire, and then add to it the details of the positive aspects that you can find that match those desires. And then embellish your positive expectation by speculating with your good-feeling Wouldn't it be nice if . . . ? examples.
You can say things like: Only good things come to me. . . I'll figure it out as I go along. . .. Every time you tell your better-feeling story, you will feel better and the details of your life will improve. The better it gets, the better it gets.
--- Abraham

dinsdag 18 augustus 2009

Quote van Abraham 18 augustus 2009

Als er tegen je gezegd wordt, "Vraag en het zal je gegeven worden," er is niets wat krachtiger is om dingen te laten gebeuren dan dat. Maar hoe moet je vragen? Met woorden? Het Universum hoort je woorden niet. Je vraagt met je verlangen. Het verlangen dat geboren wordt uit de tegenstelling. Dát verlangen. Dat is wat de krachten oproept.