dinsdag 17 februari 2009

Let Op Stress. Niet Vergeten!

Ik heb al eerder gemeld dat stress echt de werking van de Law of Attraction tegenwerkt. Dus let op!
Stress sluipt erin. Wat doe je ertegen?

Op het ene moment ben je gelukkig met je leven. Alles verloopt gladjes. Je houdt van je werk of je studie. Thuis geniet je van je vrije tijd. Je gaat uit met vrienden of met je kinderen. En op vakantie leef je je helemaal uit om daarna weer vol enthousiasme aan je werk te beginnen.

Op het andere moment snap je niet hoe het zo heeft kunnen gebeuren. Je werk is vervelend of ronduit een ramp, maar je moet blijven werken, want waar komt je geld anders vandaan. Je relatie stelt net veel meer voor. Maar je wilt het je kinderen niet aandoen om uit elkaar te gaan. Financieel zou het beter moeten kunnen. Vroeger kon je met minder toe. Waar blijft al dat geld?

Al met al is de stress echt je leven ingeslopen. Je kunt je niet echt herinneren waar het dan fout is gegaan. Vroeger ging je leven goed, Je werk was je passie, Je relatie je grote liefde. Het grootste geluk waren je kinderen.

Hoe erg is je stress nu? Loop je al bijna tegen een burn-out aan? Of vind je dat het wel meevalt? Ben je gewoon zoals iedereen wel eens gestrest? Het is belangrijk om op te letten dat je stress niet langzaam maar zeker verder je leven in sluipt. Het is handig om even een test te doen om te kijken hoe het met je gaat. TEST HIER JE STRESS
Je weet nu hoe het staat met je stress. Nu moet je waarschijnlijk ook handelen om goed met je stress om te gaan of je stres helemaal op te lossen. Blijf opletten hoe het met je gaat En doe van tijd tot tijd wat eenvoudige ontspanningsoefeningen.

Een goede manier is om een paar kaartjes met tips of geheugensteuntjes te maken en uit te printen. Je stopt ze daarna in je broekzak of handtasje, zodat je ze af en toe tegenkomt Dat maakt het makkelijker om af en toe even op je stress te letten.

Op ieder kaartje zet je maar één zin of tip:

-Ontspan je spieren - het leven is mooi

-Adem 10 keer diep in en uit. Blaas de stress weg bij de uitademing

- Doe een sprintje van twee minuten op de plaats

Je kunt nog veel meer tips vinden en toevoegen op je kaartjes!

DE BESTE OPLOSSING VOOR STRESS

GRATIS E-BOEKJE OVER STRESS

Geen opmerkingen: