zaterdag 15 mei 2010

Booming Business. Goud (5)


4. Spaar iedere maand 100 euro, omgewisseld in goud. als je een hoog rendement wilt hebben in deze tijden van dreigende inflatie, kun je maar beter in goud sparen!

Je kunt online een formulier invullen voor een abonnement op goudkaartjes van 0,5 gram goud Voor info schrijf je onderaan in.(zie ook KB Gold Vision). Het is makkelijk om een automatisch incasso in te voeren, zodat je echt iedere maand 100 euro spaart.

Dit is niet verplicht. Je kunt ook gewoon iedere maand honderd euro overmaken op je eigen account. als je een een maand wat meer kunt missen kun je 200 of meer sparen, wat je maar wilt. Het minimale bedrag is 50 euro. Je snapt wel dat je wel echt iets moet sparen, ook al gaat het om grammen goud. Goud is wel waarde!

Als je nu al meer op een spaarrekening hebt staan is het aan te raden om in 1 keer 3000 euro om te wisselen in goud. Als je eenmaal een bedrag van 3000 euro in goud gespaard hebt krijg je korting op het goud.

Over de goudprijs kan ik niet veel zeggen. De prijs van de goudkaartjes ligt hoger dan wanneer je 100 gram ineens kunt kopen. Dit is logisch. Alles wat je in grote hoeveelheden koopt is duurder. Verder stijgt de prijs van goud op het ogenblik snel. Je kunt er maar het beste snel bij zijn. Op bovengenoemde site van KB Gold Vision kun je meer informatie vinden over goudprijzen.
Op de afbeelding 1 gram goud kaart

Een voordeel van goudkaartjes boven baren goud is dat je meer geld terug krijgt bij het terug in geld omwisselen. Ik moet er overigens bij zeggen, dat je dat niet te snel moet doen, wil je ook nog veel rendement op je goud wilt hebben.

Dit is lange termijn sparen. Perfect om voor kinderen en kleinkinderen te sparen!
Alleen goud sparen, zonder business? Schrijf je in voor meer info op www.goudkaartjes.nl

Geen opmerkingen: