woensdag 26 december 2007

POA week op IBIZA


Met ongeveer 15 mensen deden we de POA week op Ibiza. De eerste dag was het een beetje onwennig, al die mensen die elkaar nog niet kenden, maar de tweede dag was dat al weer voorbij. We deden workshops in de grote groep en coaching in kleine groepjes. Daardoor waren we heel snel vertrouwd met elkaar. De groep was heel divers, oud en jong, rijk en niet zo rijk, Nederlands en Anderlands (van geboorte). Het resort was fantastisch. Ik werd wakker met uitzicht op de Boeddha bij het zwembad, met daarachter de zee. Buiten de tuin was het hek, als je daar doorheen ging liep je via een paadje naar de zee. (5-10 minuten lopen door onbebouwd, wild gebied, met onder andere wilde rozemarijnstruiken, zie foto)
Het programma was redelijk ontspannen. Om negen uur ontbijt, daarna de POA-move, coachinggesprekken en 's middags een workshop. Er hing een speciale sfeer in en rond de villa. Iedereen is een paar sprongen vooruit gegaan. Er heerste volop positiviteit. We noemden dat: in POA zijn. Ikzelf maakte de hele week mee hoe eenvoudig het toepassen van de wet van de aantrekkingskracht is (hierover meer in volgende artikel). Op de meeste avonden zaten we in de grote huiskamer op de banken en op grote kussens met het houtvuur aan naar een dvd te kijken, altijd secret-gerelateerd. Wie The Secret nog beter wil begrijpen, moet echt Abraham met Esther Hicks gaan kijken. Ik heb hem gisteren besteld bij Amazon. Ik wil die film nog vaak zien.

In april 2008 is er weer een POA-week op Ibiza. Wil je je gevoeligheid en je tools wat betreft de Law of Attraction in een sneltreinvaart zetten, kom dan ook. Die ervaring zul je mee willen maken!

Geen opmerkingen: