donderdag 10 april 2008

The Law of Attraction. Het werkt.


Al eerder heb ik verteld over mijn vriend Jan, die al lang gemakkelijk en onbewust de dingen die hij wenst aantrekt. De laatste tijd is hij er bewuster mee bezig- en ook dat werkt. Op het ogenblik is hij weer op Ibiza. Ja, dat was zijn wens: Ibiza.

Hij is uitgenodigd om voor een aantal maanden klusjes te doen op een resort. En dat doet hij nu. Ondertussen kan hij met zijn laptop ook zijn werkzaamheden via internet doen.

Voor de verjaardag van een vriend wilde hij een eucalyptusboompje kopen. Nou doe ik thuis zijn betalingen en ik had al het geld van zijn rekening gebruikt. Hij zou op Ibiza een Spaanse rekening gaan gebruiken.

Hij ging het eucalyptusboompje kopen en het kostte 30 euro. Hij dacht dat hij kon pinnen, van zijn Nederlandse bankrekening! Het bleek dat hij bij dat tuincentrum niet kon pinnen. Dus hij zei dat hij even moest gaan pinnen-maar hij wist niet dat er geen geld op zijn rekening stond!



De eigenaar van de tuinwinkel vroeg hem: "Hhoeveel heb je op zak?"
"12 euro," zei Jan. O
"Oh, dat is genoeg," antwoordde de man. En Jan had zijn eucalyptusboompje.

Nou lijkt dat weer maar een klein iets. Maar het gebeurt telkens zo. Jan wil iets en gaat ervan uit dat dat gaat gebeuren. Hij maakt zich geen zorgen over geld of andere dingen. Hij heeft een vast vertrouwen dat wat hij van plan is, dat dat gebeurt. Hij gaat niet eens checken of hij, in dit gevaldan wel geld genoeg heeft of iets dergelijks. Het is zijn vertrouwen dat de dingen die hij van plan is om te gaan doen, dat die gewoon gaan gebeuren.

1 opmerking:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.