zondag 2 maart 2008

Verslag van workshop the Law of Attraction

(29 februari 2008) Mirrorcentre in Amsterdam)

Allereerst was er een fantastische inleiding van Irene van Estoy
over de Law of Attraction. Ik zal haar vragen of ze die inleiding op schrift wil stellen, zodat ik hem hier kan publiceren.

Daarna ging Fatin in meditatie en daarop konden de gasten vragen stellen. Ik moet hier even bij vermelden dat dit verslag heel erg summiere en objectief is. Ik heb geen aantekeningen gemaakt en waarschijnlijk juist die dingen onthouden die voor mij interessant waren.

Ik gebruik hier telkesn de naam Fatin. Soms is het dan ook Fatin, maar meestal de niet fysieke energie waarmee zij, als chanel, in contact stond.

Aan een jonge vrouw die onzeker was over haar werk en haar baas zei Fatin dat haar baas haar erg goed en bekwaam vond, maar dat hij zich niet kon uiten. Wat zij voelde als afwijzing van zijn kant was haar eigen onzekerheid.

Een vrouw die zich afvroeg waarom er zo weinig inschrijvingen op haar cursus waren antwoordde Fatin dat de vrouw zelf aan zichzelf moest werken, dat ze dan de goede mensen aan zou trekken, die ook aan zichzelf wilden werken. De vrouw kwam er niet echt uit wat ze zou moeten doen. Ze vond dat ze echt aan zichzelf werkte. Fatin zei dat ze per e-mail verder in contact zou blijven.

Een man wilde emigreren naar een rustig eiland, ver van Amsterdam, omdat hij Amsterdam niet meer fijn en erg aggressief vond. Fatin zei dat als hij wilde emigreren hij dat natuurlijk kon doen. Hij moest echter niet denken dat hij dan geen agressiviteit meer tegen zou komen, omdat hij de agressiviteit in zichzelf eerst aan zou moeten pakken.

Een meisje vertelde dat een helderziende (oid) haar had verteld dat ze dit jaar een speciale persoon tegen zou komen. ze vroeg aan Fatin of het misschien de vrouw was die ze onlangs tegen was gekomen. Fatin antwoordde dat ze er niet van hield dat er voorspellingen gedaan werden omdat de mens een vrije wil heeft en zich vaak toch bewust of onbewust door die voorspelingen laat leiden. Samen gingen ze er verder op in hoe het zat, waarom het meisje een moederfiguur zocht.

Een man had zijn vrouw meegenomen en hij stelde een vraag over hoe het verder moest in zijn huwelijk. Fatin wist hem te overtuigen dat hij eerlijk moest zeggen wat hij wilde in zijn huwelijk; ze legde er de nadruk dat zijn vrouw het eigenlijk toch al wist, dus waarom het niet uitspreken. Met een beetje moeite kwam er toch uit wat hij wilde. Na afloop zaten de man en zijn vrouw veel dichter en gezelliger bij elkaar.

Het was over het geheel een heel inspirerende avond. Toen de tijd eigenlijk al verstreken was, zijn we gewoon nog doorgegaan, omdat niemand weg wou.

Geen opmerkingen: