zondag 24 mei 2009

Missers in je Collage!

Er doen een paar verhalen de rondte over missers bij het maken van je collage.

Een man wilde een mooie auto. Hij had de foto op zijn collage staan. Wat gebeurde er? Enige tijd later zag hij die auto voor zijn deur staan. Wat was het geval. zijn buurman had precies die auto aangeschaft.

Wat was deze man vergeten? Hij had geen foto van zichzelf toegevoegd op zijn collage. De auto was wel in zijn wereld gekomen, maar niet in zijn bezit. Dus voeg vooral veel foto's toe van jezelf.

Als je een slank lichaam wilt: zoek een plaatje van een slanke dame op, maar plak je eigen hoofd erop. Wil je een auto, plak je eigen foto achter het stuur. wil je een mooi nieuw huis. Laat jezelf zien, zwaaiend uit een van de ramen van het huis!

Het andere verhaal gaat over een vrouw die veel geld wilde hebben. Ze visualiseerde, affirmeerde en maakte een collage. Op een gegeven moment krijg ze een groot bedrag op haar bankrekening. Het was een fout, het geld was niet voor haar bestemd. Ze heeft er van genoten en al het geld opgemaakt. Maar later moest ze het terugbetalen, omdat ze het onterecht gekregen had. Dus wees voorzichtig met wensen. Zorg ervoor door foto's en de manier van wensen, dat het ook werkelijk bij jezelf terecht komt! Voeg bijvoorbeeld de woorden vrij op naam, of echt mijn bezit toe.

Geen opmerkingen: