woensdag 3 september 2008

Vastgeroeste emoties

Onmisbaar voor je gezondheid:
Als je goed voor je gezondheid zorgt, mag je niet je emoties vergeten. Vastroestende emoties kunnen een belangrijke veroorzaker zijn van veel ziekten. Ook kunnen onverwerkte emoties ervoor zorgen dat jij je doelen niet bereikt. Stel je voor: als je een onbestemde angst hebt om voor een groep mensen te spreken, dan is dat een belemmering in je carrière bijvoorbeeld. Of als je misschien onbewust denkt dat je toch geen goedverdienende ondernemer kunt worden, dan kun je daar jarenlang last van hebben.

Er is een methode om te testen welke emoties er bij je vast zitten, waarom je een ziekte gecreëerd hebt of waarom je je doelen nog niet bereikt hebt. Als je een uitgebreide cursus Emotioneel Evenwicht bij Roy Martina volgt, dan krijg je handvaten waar je heel veel mee kunt doen voor je levensgeluk.

Ik heb een heel verkorte versie voor je gemaakt. Door de belangrijkste acupunctuurpuntjes te behandelen, kun je van vastzittende emoties, waarvan je misschien zelfs helemaal geen weet hebt, afkomen, om zo beter van een slepende ziekte te genezen of om meer rechtstreeks naar je doelen te kunnen.

Geen opmerkingen: