dinsdag 16 oktober 2007

Het nut van workshops over The Secret

Overal zie je advertenties voor workshops over The Secret. In het boek heb je gelezen dat het heel eenvoudig is. Je plaatst je wens bij het universum, je voelt je er gelukkig bij en hupsakee. Bij sommige mensen werkt het zo. Ik heb het zelf gezien. en met kleine wensjes werkt het bij mijzelf ook. Zie bijvoorbeeld in dit blog 14 augustus: law of attraction: ik kan het ook.


Het blijkt echter dat het niet voor iedereen altijd even gemakkelijk is. Als het bij jou niet lukt, moet je dan maar opgeven en denken: dat is niets voor mij? Ja, dat kun je natuurlijk doen en velen zullen dat natuurlijk ook doen. Je kunt ook bezig blijven en op zoek gaan naar hoe je de Law of Attraction beter kunt laten werken.

Een goeie is natuurlijk al om op internet zoveel mogelijk erover te lezen en te leren van anderen(bijvoorbeeld dit blog). Of meer bezig gaan met affirmaties, of je kunt cursussen gaan volgen. Ik ben van mening dat het altijd goed is om cursussen te volgen. Je blijft jezelf ontwikkelen en je komt vanzelf uit bij datgene wat goed voor je is. Je zult zelf ontdekken wat je uit de cursus kunt halen. Voor de een is dat niet altijd hetzelfde als voor de ander.

Veel mensen die de cursussen geven hebben er zelf ook een hele tijd over gedaan voordat The Secret voor hen echt ging werken. Patty Harpenau (schrijfster van het geheim van The Secret werkboek) heeft jarenlang cursussen met onder andere Deepak Chopra gedaan. Ook Roy Martina is in de leer geweest bij Deepak Chopra.
Dus maak je geen zorgen als het niet 1,2,3 lukt. Volg eens een cursus of workshop.
Probeer het eens.

Geen opmerkingen: