donderdag 18 oktober 2007

Mirrortotaaldag in Amsterdam -Neale Walsch en The Secret

Op zaterdag 3 november 2007 is er een Mirror totaaldag in het Mirrorcentre in Amsterdam. Behalve lezingen en workshops is de lunch bij de prijs inbegrepen en kun je ook fitnessen, van een massage genieten of een detox voetenbad nemen.

Praten met God, The Secret....en wat NU?
Programma:
3 november, zowel voor Arrangement 1 als Arrangement 2
Prijs Arrangement 1, 19,95 euro, Arrangement 2 , 99,00 euro
Deuren open vanaf 10.00 uur, aanvang programma om 11.00 uur

11.00 tot 12.00 uur, Welkom en lezing door Bert Huiberts, auteur van 'Gelul in de Ruimte'. Bert Huiberts blikt beschouwend terug op de lezing van Neale Donald Walsch van 2 november, en trekt daarna de themathiek verder open.
12.00 tot 13.30 uur, lunch (inbegrepen in prijs)

13.30 tot 14.15 uur, Power of Attraction & POA trap (Len Doens)
Len Doens, 38 jaar, is maatschappelijk ondernemer en ervaringsdeskundige op het gebied van de Law of Attraction, de theorie achter de filosofie waarop o.a. The Secret is op gebaseerd. Hij geeft in 45 minuten via de zelf ontwikkelde POA-trap een aantal handige tips en tools om de Wet van Aantrekkingskracht in
de dagelijkse praktijk toe te passen. Tip 1: "Neem het vooral niet te serieus!"!!!

14.30 tot 15.30 uur, Questions & Answers (Fatin)
Fatin (betekent Aantrekkingskracht) heeft zich de afgelopen bijna twee decennia ingezet om dieper in te gaan op levensvragen van de mens. Waarbij zij, net als Neale Donald Walsch, inspiratie gebruikt om zowel zichzelf als anderen helpt stappen vooruit te maken. Door middel van vragen, zal zij binnen een interactieve vorm weerspiegelen, wat de oorzaak vanuit het denkbeeld is, welke je ervaringen tot stand hebben gebracht.

15.45 tot 17.15 uur, BALANStraining (Bert)
De Mirror BALANS training is een Fitness+ training, waarbij aandacht wordt gegeven aan body - mind & spirit, waardoor er een balans ontstaat tussen lichaam en geest.

Gedurende de gehele dag geeft je toegangsticket ook recht op onbeperkt gebruik van de fitnessfaciliteiten van het Mirror Centre, de sauna, de zonnebanken. Verder zijn er diverse massagebehandelingen mogelijk die dag + mogelijkheid tot deelnemen aan Flowmotion (AquaSwing) workshop en
Detox voetenbad-demonstraties o.l.v. Irene Anastasia Estoy.

Programma voor VIP's
Let op: de VIP plaatsen voor de lezing van Neale Walsch zijn elders uitverkocht. Via www.estoy.nl nog verkrijgbaar binnen arrangement 2


2 november, voorafgaand aan de MirrorTotaaldag
20.00 uur, lezing van Neale Donald Walsch in de UVA te Amsterdam. (VIP plaatsen, de eerste rijen zijn gereserveerd)
De auteur is langzaam maar zeker ook een ster aan het worden in Hollywood. Door o.a. het fenomenale succes van een film als ' The Secret' worden nu steeds meer succesvolle filmprojecten uitgebracht. Zo ook over het leven van Walsch.
Daarnaast liggen zijn boeken natuurlijk in alle winkels. Stuk voor stuk bestsellers. Alle problemen in het leven ontstaan uiteindelijk door een geval van misidentificatie, aldus "Ongewoon gesprek met God" bestseller-auteur Walsch. Volgens de auteur onderhoudt het overgrote deel van de mensheid een totaal verkeerd beeld van God en dus ook van het leven.
Door het vasthouden aan valse ideeën hebben wij levens gecreëerd vol van verdriet, lijden en treurnis, iedere dag ploeterend door onmacht, onbegrip en strijd. De boeken van Walsch hebben vele lezers wereldwijd geinspireerd.
Dit zal voorlopig zijn laatste lezing in Nederland zijn. Neale legt deze avond uit hoe het proces van heridentificatie met de ware God, jouw leven en jouw wereld veranderen en vrij maakt van onmacht, onbegrip en strijd. Via dit arrangement zit je op de eerste rijen van deze lezing en ontvang je tevens gratis het boek "Gedachten uit de gesprekken met God".

PROGRAMMA arrangement 2:
Idem als arrangement 1 aangevuld met:
een persoonlijke Detox voetenbad-behandeling o.l.v. Irene Anastasia Estoy.
Aanmelden middels het contact of aan de kassa van het Mirror centre zie www.mirrorcentre.nl
of

Irene Mudde, Estoy vof
T 0318-486164 T 06 47118995
E mail, irene.estoy@gmail.com ,
website www.estoy.nl

Geen opmerkingen: