dinsdag 14 april 2009

Opnieuw Leren Voelen

Ik denk dat heel veel mensen te druk zijn, te gestrest, te veel bezig met werk en financiën en in feite te druk bezig zijn met overleven.

Misschien ben je wel helemaal kwijt geraakt wat je wilde als kind, ben je echt vreselijk volwassen geworden.

Om weer te leren voelen wie je werkelijk bent: (En dit is nodig, want het is handiger als de doelen die je je stelt in overeenstemming zijn met wie je bent, met je roeping of bedoeling van het leven).

1. Ga vaker naar buiten, de natuur in. Heel heilzaam is het om lange wandelingen in je eentje te maken. Met lang bedoel ik langer dan twee of drie uur. Want in het begin gaan er nog allerlei gedachten door je hoofd. Maar als je langer doorloopt komt je gevoel naar boven. Je kunt heel oude gevoelens of herinneringen krijgen. Het is heel speciaal om te ervaren. Probeer een paar keer per maand een extra lange wandeling in je eentje te maken.

2. Je kunt je ook gaan specialiseren in meditatie. Als je niet kunt mediteren is het rustig zitten luisteren naar klassieke muziek of speciale meditatiemuziek heel prettig. Laat je daarbij niet afleiden. Neem een uur of meer voor jezelf voor meditatie. Door te mediteren ga je je heel gelukkig voelen en krijg je allerlei ideeën.

3. Je kunt ook de "voeloefening" doen. Ga iedere ochtend 15 minuten in een stoel zitten. Leg een hand op je buik en ga voelen hoe je buik van binnen voelt. Soms kan het heftig zijn en dan doe je het eerst een paar keer per week, of om de dag.

Als je je doelen stelt vanuit je gevoel, dan zul je verbaasd staan hoe makkelijk the Law of Attraction wordt.

Geen opmerkingen: