vrijdag 10 april 2009

Vergeet niet dat er al wensen ingewilligd zijn

Er zijn mensen die in the Secret geloven en ze sturen wensen naar het Universum, maar ze denken dat het nog niet echt lukt. Ik denk echter dat als jij al een tijdje bezig bent dat je dan al heus wat wensen gerealiseerd hebt.
Als je denkt dat het niet zo is, adviseer ik je om een dagboek bij te houden. Misschien verzucht je soms: ik zou wel eens willen----. Je vergeet dat dan misschien wel weer, maar een tijd later is datgene wat je wel zou willen gewoon gerealiseerd. Gelukkig schrijf ik hier soms op mijn weblog wat ik wil. Ik ben er dus achter gekomen dat ik twee wensen hier geuit heb en dat ik niet echt bewust was dat ze ook uitgekomen zijn

Ik heb collages gemaakt en gemiddeld iets meer dan de helft van mijn collages komt uit. Maar soms wens ik ook iets wat niet op mijn collage komt. Ik wilde een ligbad. Ik herinnerde me dat ik op mijn eerste collage-2005 schat ik, wel de foto van een bad wilde plakken, maar ik kon geen goede afbeelding vinden. Tenslotte plakte ik er een héél klein plaatje blij. Maar het bleef niet plakken. Ik liet het toen maar. Afgelopen week las ik op dit The Secret weblog wat berichten na en toen zag ik dat ik wel degelijk gewenst had dat ik een bad wilde en ook een houten vloer. Ik heb ze beide nu al een tijdje. Niet gekocht-gekregen. Dat had ik destijds niet kunnen verwachten. (zie berichten met label: wensen 16 oktober 2007) Maar eigenlijk kan het soms nog simpeler. Het is goed om je wens niet alleen aan het universum te geven, maar ook je omgeving, familie, vrienden kenbaar te maken wat je wilt. Misschien komt het gewoon van die kant af. Ook al verwacht je dat niet. Kan jou het schelen?

Kijk even welke wensen al ingewilligd zijn. As je je er van bewust bent wordt je geloof groter en dat helpt weer om meer te manifesteren!

2 opmerkingen:

laura zei

hallo liefya,

als 2 jaar ben ik bezig met de secret.ik heb geen collage gemaakt dat is niet echt mijn ding.
ik gebruik eigenlijk veel affirmaties.ik heb al veel bereikt en ook dingen die ik vergeten was
erg leuk.
even 2 voorbeelden die ik met je wil delen.

wij wonen nu 3 jaar in ons nieuwe huis. we hebben er erg veel aan moeten opknappen.de badkamer moest ook nog gedaan worden maar omdat hij er gewoon goed uitzag maar niet onze smaak was, was het totaal niet aan aan de orde om hem op te knappen.(de tuin staat eerst op het lijstje)
ongeveer een half jaar geleden was ik de badkamer echt helemaal zat en ben ik een nieuwe badkamer gaan visualiseren en losgelaten.
6 maanden later kregen we ineens lekage.om een lang verhaal kort te maken we kregen een giga bedrag van de verzekering terug en we hebben nu een nieuwe badkamer.
de schade die we hadden van het water hebben we zelf weggespoten met een of andere spuitbus en je ziet er niets meer van.
toeval..... ik denk het niet.

waar ik ook al een tijd mee bezig ben is elke avond tegen mezelf zeggen dat ik klanten wil die alleen voor hun gezicht komen.
ik heb een schoonheidssalon en ik doe ook nagels.daar wil ik mee stoppen maar moet dan wel meer nieuwe klanten hebben anders heb ik niet genoeg omzet.
ongeveer 5 maanden doe ik dat nu.
2 weken geleden vroeg mijn moeder of ik intersse had om in het verzorgingscentrum waar ze gewerkt heeft als schoonheidsspecialiste te komen werken want er was vraag naar.
hoe ze daar aan komt......... ze stond toevallig met iemand te praten die daar werkt en die zei dat ze iemand zocht.die persoon wist niets van mijn werk.
ik heb natuurlijk deze kans gegrepen en 3 juni start ik voorlopig voor 1 dag in de week.
ik zeg nu elke avond dat het een succes is.

geweldig toch.
en zo heb ik eigenlijk heel veel verhalen.........

liefya zei

Ja, dat soort dingen bedoel ik.Ook volgens mij is het helemaal geen toeval. Het is heerlijk als je merkt dat the Law of Attraction werkt. Je wordt steeds zekerder dat het gaat lukken en zo wordt het ook steeds makkelijker om je doelen te bereiken.